Hoe kan ik een factuur/herinnering opnieuw verzenden naar het juiste e-mailadres?

Een factuur of herinnering opnieuw versturen

Wanneer een factuur of herinnering niet naar het juiste e-mailadres is verstuurd, moet je eerst het e-mailadres van de debiteur in het bronsysteem (boekhoudpakket) aanpassen. Bij de volgende import wordt dit e-mailadres aangepast in Payt. Je ziet het nieuwe e-mailadres dan bij de debiteurgegevens staan.

Vervolgens klik je binnen de detailpagina van de factuur op de drie grijze puntjes rechtsboven de factuur of herinnering die je opnieuw wil verzenden. Vanaf daar klik je op 'E-mail opnieuw versturen'.

Er verschijnt nog een pop-up met het e-mailadres waar de factuur of herinnering naar wordt verzonden, zodat je zeker weet dat deze naar het juiste e-mailadres gaat. Klik hier op 'E-mail opnieuw versturen'.

email-opnieuw-nl
Indien de factuur geblokkeerd staat wegens een foutmelding met betrekking tot de verzending van de e-mail, dan moet je de factuur via de knop 'Acties' zelf hervatten.

Let op: Het is niet mogelijk om verzamelherinneringen opnieuw te verzenden.