Hoe verzend ik een e-mail opnieuw per post?

Een verzonden e-mail opnieuw verzenden per brief

Laatst bijgewerkt: januari 15, 2024

Standaard verzendinstellingen van een debiteur wijzigen

Wanneer er na het verzenden van een e-mail blijkt dat de debiteur standaard brieven in plaats van e-mails wil ontvangen, kun je dit nog aanpassen.

Hiervoor ga je eerst naar de detailpagina van de betreffende debiteur. Klik rechtsboven op 'Debiteur instellingen' en ga hier in de linkerkolom naar 'Verzendinstellingen'. Hier vind je de instellingen 'Stuur facturen per e-mail' en 'Stuur herinneringen per e-mail'. Dit kun je wijzigen en onderaan de pagina opslaan.

Verzendinstellingen debiteurpagina

Ga vervolgens terug naar de detailpagina van de factuur. Klik hier op 'stap bewerken' en vervolgens 'stap terugzetten'. Hiermee wordt het factuurtraject een stap teruggezet en zal de factuur of herinnering opnieuw worden verzonden.

<a href="https://downloads.intercomcdn.com/i/o/678208925/a68301415cd9dcadc79e09df/stap-bewerken.png" target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">https://downloads.intercomcdn.com/i/o/678208925/a68301415cd9dcadc79e09df/stap-bewerken.png</a>

Eenmalig een factuur of herinnering opnieuw per post verzenden

Wil je het factuurtraject niet wijzigen, maar eenmalig een al verzonden factuur of herinnering per post naar je debiteur verzenden? Dit kun je instellen in de tijdlijn van de factuur of zaak.

Ga hiervoor naar de factuur of herinnering in de tijdlijn die je als brief wil verzenden. Klik je op de drie grijze puntjes aan de rechterkant, en selecteer 'Brief (opnieuw) versturen'. Er verschijnt een pop-up met de adresgegevens. Controleer de gegevens en klik op 'Brief versturen'.

Let op: Alleen de factuur zelf en de meest recente herinnering kunnen opnieuw verzonden worden.