Twinfield: Welk e-mailadres vul ik in welk veld in?

Lees hier meer over de velden, factuur, pdf en e-mailadressen in Twinfield

In de onderstaande tekst lees je welke e-mailadresvelden Payt ophaalt en op welke manier deze gebruikt worden.

PDF van de facturen - aangemaakt in Twinfield

Wanneer de PDF van de facturen in Twinfield wordt aangemaakt en Payt gaat de factuurverzending doen, dan moet er in Twinfield per debiteur onder de tab 'Overig' -> 'Elektronisch factureren' het e-mailadres van de FTP van Payt worden ingevuld. Zo worden de PDF's naar de FTP verzonden. Dit e-mailadres ontvang je tijdens de implementatie van een Payt medewerker. De PDF's van de facturen gaan dan alleen nog naar Payt.

Goed om te weten: het is mogelijk om in Twinfield in één keer de gegevens van de debiteuren te downloaden in een Excel-bestand en later weer in te laden met de gewijzigde e-mailadressen.

De PDF's van facturen kunnen dus niet ingeladen worden vanuit Twinfield op het moment dat de factuurverzending niet via Payt gaat.

E-mailadres FTP-server invullen in Twinfield:

PDF van de facturen - aangemaakt in een ander pakket

Wanneer de PDF's van facturen in een ander pakket worden aangemaakt kunnen deze mogelijk in BCC naar ons worden verzonden. In een aantal pakketten is daarvoor speciaal voor Payt een veld beschikbaar.

E-mailadres voor factuurverzending

Wanneer Payt de factuurverzending voor je doet, kun je in Twinfield bij de debiteur onder 'Adressen' > 'Factuuradres' het e-mailadres voor factuurverzending invullen.

E-mailadres factuurverzending invullen in Twinfield

E-mailadres herinneringsverzending

Standaard gaan herinneringen naar hetzelfde e-mailadres als het e-mailadres dat voor factuurverzending wordt gebruikt. Wanneer u de herinneringen naar een ander e-mailadres wilt versturen, dan kunt u dit e-mailadres invoeren in Twinfield bij de debiteur onder Kredietbeheer.

E-mailadres voor herinneringen invullen in Twinfield