Wat kan ik met de Payt inbox?

Met de Payt inbox behandel je inkomende berichten van je debiteuren nog sneller én houd je een goed overzicht van wat er binnenkomt in je administratie.

Laatst bijgewerkt: april 2, 2024

Snel zoeken en navigeren naar berichten, debiteuren en facturen

Gebruik de zoekbalk om eenvoudig te zoeken naar specifieke berichten. Ook op de inhoud van een bericht kan gezocht worden, net als debiteur- en factuurnummers.

Filteren op administratie, dossiertype of gelezen/ongelezen berichten

Heb je meerdere administraties in Payt, maar wil je maar van één administratie de berichten bekijken? Gebruik het 'Administratie' filter om dit te selecteren. Ook kun je kiezen om alleen berichten vanuit facturen of zaken te bekijken. Daarnaast is er een filter beschikbaar om eenvoudig te navigeren naar gelezen of ongelezen berichten.

Eenvoudig en snel je inkomende berichten afhandelen

Bovenaan de gesprekken sorteer je makkelijk op de berichten die je als eerste te zien wilt krijgen. 'Nieuwe gesprekken eerst' geeft je bijvoorbeeld de meest recente gesprekken.

Heb je het bericht gevonden waar je op wilt reageren? Kies dan rechtsboven voor 'Beantwoorden' om op het bericht te reageren.

Per ongeluk een bericht gemarkeerd als gelezen, maar wil je hier later op terugkomen? Kies voor het inbox icoontje om het bericht te markeren als ongelezen.

Automatisch of handmatig berichten markeren als gelezen

In je organisatie instellingen vind je een tabje 'Inbox'. Standaard is ingesteld dat berichten handmatig moeten worden gemarkeerd als gelezen in de inbox. Wil je deze liever automatisch markeren als gelezen door het bericht te openen vanuit de inbox, dan wijzig je dat met deze instelling.

organisatie_instellingen_inbox_instellingen_berichten_markeren_gelezen_automatisch