2023-09 Payt Update: September

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. Ook in september hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd die we graag met je delen.

Laatst bijgewerkt: april 12, 2024

Aanpassingen export instellingen

Je kunt in Payt verschillende exports draaien: van je facturen, van je debiteuren en ook van je zaken. Sinds kort kun je zelf bepalen welke kolommen je precies wil zien in deze exports. Klik rechtsboven in Payt op je naam om je profielinstellingen te openen. Vanaf daar ga je naar 'Exportinstellingen' om per export te bepalen welke kolommen je wil ontvangen.

Schermopname_van_2023-10-16_13-14-22

Automatiseringen

We hebben verschillende automatiseringen toegevoegd om het bijhouden van je dashboard nog makkelijker te maken. Zo kun je nu automatisch berichten, notities, en taken afronden wanneer je factuur of zaak is betaald.

De automatiseringen stel je in in de administratie instellingen. Hiervoor ga je naar het tandwiel icoontje rechtsboven in je administratie en kies je voor 'Automatiseringen' aan de linkerkant. Op deze pagina kun je in verschillende situaties kiezen hoe je je berichten, notities en taken wilt afhandelen.

administratie_instellingen_automatiseringen

Openstaande postenoverzicht via SMS

Om het nog makkelijker te maken om je openstaande postenoverzicht te versturen, kun je deze nu ook via SMS naar je debiteur versturen. Hiervoor ga je op de pagina van je debiteur naar 'Acties' -> 'Openstaande postenoverzicht versturen'. Hier verschijnt de optie om je overzicht ook per SMS te sturen. Vul het telefoonnummer van je debiteur in en zij ontvangen een SMS met het overzicht.

SMS voorbeeld NL

Heb je vragen over de updates? Wij horen het graag!