Hoe voeg ik een nieuwe administratie toe?

Lees hier hoe je een nieuwe administratie kunt toevoegen in Payt.

Laatst bijgewerkt: oktober 25, 2023

Je kunt een extra administratie aanmaken in Payt. Hiervoor ga je naar de instellingen van je organisatie. Deze instellingen vind je op het organisatie dashboard waar je terecht komt als je inlogt. Deze pagina bereik je ook door op het Payt logo linksboven te klikken.

Zie je deze knop niet? Dan heb je niet voldoende rechten. Voor het aanmaken van een extra administratie heb je volledige rechten op organisatieniveau nodig.

Hier klik je op 'Administratie toevoegen'.

Hier krijg je een scherm met gegevens om in te vullen. Voor het voltooien is het van belang dat alle informatie wordt aangeleverd. Als je kolommen leeg laat, kan de administratie niet worden aangemaakt.

Starten met de implementatie

Zodra de gegevens zijn toegevoegd kun je de administratie aanmaken met de blauwe knop 'Toevoegen'. Je krijgt in je administratie nu bovenin beeld in het geel een checklist te zien met een aantal punten om te configureren of controleren.

Indien je later verder wil gaan met het live zetten van je administratie, dan kun je deze checklist later hervatten. Je kunt op elk moment verder gaan met het afhandelen van de checklist.

Als je hulp nodig hebt bij het live zetten van je administratie, start dan een gesprek met de servicedesk via het chaticoon rechts onderin beeld. Zij helpen je graag verder.