Hoe laat ik mijn debiteuren middels Twikey een machtiging voor automatische incasso afgeven?

Via Twikey kunnen debiteuren een machtiging afgeven voor automatische incasso.

Als de koppeling met Twikey tot stand is gebracht en deze geactiveerd is, zal er in de verzending van facturen en herinneringen een extra knop verschijnen waarmee je debiteuren een machtiging voor automatische incasso kunnen afgeven.

Deze knop verschijnt alleen onder bepaalde omstandigheden:

• De betreffende debiteur heeft geen automatische incasso facturen in Payt staan

• Er is geen (actieve) automatische machtiging bekend binnen Payt

Nadat de debiteur een machtiging heeft afgegeven krijg je automatisch van Twikey een mailtje met meer informatie over deze machtiging.

In Payt kun je bij de instellingen van de debiteur meer informatie vinden over de afgegeven machtiging. Tevens kun je hier de machtiging verwijderen waarbij de machtiging ook automatisch in Twikey wordt geannuleerd.