Hoe breng ik de Twikey koppeling tot stand?

Lees hier hoe je de koppeling legt met Twikey binnen Payt.

Wanneer er een overeenkomst met Twikey is getekend kan de koppeling in Payt tot stand worden gebracht.

Voor het maken van de koppeling hebben we de volgende gegevens nodig:

1. API Key (deze vind je in Twikey onder Instellingen > API)

2. De Template ID (kenmerk van het te gebruiken Twikey template)

Bovenstaande gegevens zullen door Twikey worden verstrekt.

Na het invullen van deze gegevens kan de module worden aangezet door de knop Debiteuren vragen om machtiging voor automatische incasso aan te zetten.