Hoe voeg ik een extern bericht toe aan het dossier?

Lees hier meer over het toevoegen van een extern bericht aan het dossier

Wanneer er communicatie plaatsvindt buiten het dossier van Payt, dan kun je deze communicatie toevoegen aan het dossier van de factuur, zaak of debiteur. Zo blijft het dossier compleet.

Je kunt daarvoor het dossier e-mailadres kopiëren via de knop 'Acties' in het dossier. Wanneer je vervolgens naar dit dossier e-mailadres mailt, dan wordt de communicatie toegevoegd als notitie in de tijdlijn van de factuur, zaak of debiteur.