Hoe kan ik een handtekening aan mijn berichten toevoegen?

Lees hier hoe je een onderschrift kunt instellen voor je berichten aan debiteuren.

Laatst bijgewerkt: februari 28, 2024

Je kunt een handtekening instellen door een tekst toe te voegen aan het tekstveld 'Onderschrift berichten'.

Onderschrift berichten instellen

Nadat je bent ingelogd, klik je rechtsboven op je gebruikersnaam. Daarna voeg je in het tekstveld 'Onderschrift berichten' een tekst toe. Tot slot klik je onderaan de pagina op de knop 'Wijzigingen opslaan'.

Let op: Dit veld is alleen geschikt voor tekst. Het is niet mogelijk om HTML-code of afbeeldingen toe te voegen.

Bericht versturen

Indien je aan de rechterkant op de tijdlijn een nieuw bericht aanmaakt, zal de ingestelde tekst vervolgens automatisch bij elk bericht dat je aanmaakt verschijnen.