Hoe filter ik facturen, debiteuren en/of zaken op basis van een CSV bestand?

In dit artikel lees je hoe je een CSV bestand kunt gebruiken om facturen, debiteuren en/of zaken te filteren op de overzichtspagina's

Laatst bijgewerkt: december 21, 2023

Zowel op factuur-, debiteur als zaakniveau is het mogelijk om op de overzichtspagina een specifieke selectie weer te geven. Dit kan aan de hand van de verschillende filters welke zijn te vinden aan de linkerkant van de pagina.

Het is hier ook mogelijk om facturen, debiteuren en zaken te filteren door middel van het uploaden van een CSV bestand op de respectievelijke overzichtspagina's.

Filtermogelijkheden per overzichtspagina

• Het filteren van facturen door middel van het uploaden van een CSV bestand kan op factuurnummer en op debiteurnummer.
  • Het filteren van debiteuren door middel van het uploaden van een CSV bestand kan op debiteurnummer.
  • Het filteren van zaken door middel van het uploaden van een CSV bestand kan op zaaknummer en debiteurnummer.

De filters op basis van een CSV-bestand zien er als volgt uit op de overzichtspagina's:

Opmaak CSV bestand

Het CSV bestand dient één kolom te bevatten zonder kolomtitel. Hierbij dienen de individuele nummers onder elkaar te staan, zoals hieronder is afgebeeld.