Hoe kan ik een andere gebruiker van Payt bewerken?

Lees hier hoe je de instellingen van een andere gebruiker kunt wijzigen.

Een gebruiker deactiveren kan via de organisatie instellingen, te bereiken door via het dashboard op 'Instellingen organisatie' te klikken.

organisatie_instellingen

Hier is aan de linkerzijde een tab 'Gebruikers' beschikbaar. Daar kan een gebruiker aangepast worden door op het potloodje te klikken.

Nota bene; het bewerken van andere gebruikers kan alleen gedaan worden door iemand met volledige rechten op organisatieniveau.