Hoe wijzig ik de widgets op het dashboard van een administratie?

Krijg snel overzicht van de widgets op je administratie dashboard

Laatst bijgewerkt: februari 21, 2024

Het administratie dashboard heeft de functionaliteit om het naar je eigen smaak aan te passen. De volgende acties zijn mogelijk:

• Toevoegen van nieuwe widgets

• Verwijderen van widgets op je dashboard

• Verslepen van widgets op je dashboard

• Herstellen van het standaard Payt dashboard.

Het dashboard geldt voor alle administraties die onder je account vallen.

Toevoegen van een nieuwe widget

Stap 1: Klik op de knop 'Wijzig dashboard'

Stap 2: Klik op de knop 'Voeg widgets toe'

Stap 3: Klik op een widget die in deze lijst staat.

Nu heb je succesvol een widget toegevoegd.

Stap 4: Klik op de knop 'Dashboard lay-out opslaan' om het dashboard op te slaan.

dashboard_lay-out_opslaan

Verwijderen van een widget

Stap 1: Klik op de knop 'Wijzig dashboard' zoals getoond wordt bij het toevoegen van een widget

Stap 2: Klik op het kruisje icoon

Nu zal de widget worden verwijderd en is het weer beschikbaar in de widgets toevoegen lijst.

Stap 3: Opslaan van dashboard

Klik op de knop 'Dashboard opslaan' om het dashboard op te slaan.

Verplaatsen van een widget

Stap 1: Klik op de knop 'Wijzig dashboard' zoals getoond wordt bij het toevoegen van een widget

Stap 2: Ga met je muis op het versleep icoon staan. Klik, houd vast en versleep nu de widget. Wanneer je loslaat staat de widget op zijn nieuwe plek.

Stap 3: Opslaan van dashboard

Klik op de knop 'Dashboard opslaan' om het dashboard op te slaan.

Herstellen van standaard Payt dashboard

Stap 1: Klik op de knop 'Wijzig dashboard' zoals getoond wordt bij het toevoegen van een widget.

Stap 2: Klik op de knop 'Herstel standaard dashboard'.

Stap 3: Opslaan van dashboard

Klik op de knop 'Dashboard opslaan' om het dashboard op te slaan.