2024-08 Payt Update: Augustus

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. Ook in augustus hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd die we graag met je delen.

Laatst bijgewerkt: augustus 28, 2024

Factuurgegevens bijwerken via de API

Sinds deze maand kun je facturen bewerken via de Payt API. Op dit moment kun je alleen de factuurcategorie en het label bijwerken. In de toekomst zullen ook andere gegevens bewerkt kunnen worden via de API koppeling. Meer informatie over het bewerken van facturen via de API vind je in onze documentatie.

Medegebruikers aan- of afmelden voor taken

Je kunt nu andere gebruikers aan- of afmelden voor taken, zodat zij hier updates over ontvangen. Selecteer in de takenlijst de betreffende taak en zoek naar de gebruiker die je wil abonneren op de taak. De gebruiker ontvangt een e-mail dat ze zijn geabonneerd op een nieuwe taak door een andere gebruiker.

Untitled design (2)

Handmatig extra herinnering versturen van een betalingsregeling

Gebruikers met minimaal communicatierechten kunnen sinds augustus met de hand een extra overzicht van een openstaande betalingsregeling naar hun debiteur versturen.  Open de betalingsregeling en kies rechtsboven voor 'Acties' -> 'Versturen' om de regeling opnieuw te versturen.