2024-01 Payt Update: Januari

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. Ook in januari hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd die we graag met je delen.

Laatst bijgewerkt: april 12, 2024

Hele dossier van debiteur in één keer downloaden

Heb je een debiteur die niet betaalt, en wil je het dossier van deze debiteur in één keer kunnen doorzetten naar je deurwaarder, zonder het traject verder af te wachten? Sinds kort kun je het hele dossier in één keer downloaden met de knop 'Download dossier' op de debiteurkaart. Vergeet niet de debiteur te pauzeren als het traject in Payt niet verder moet lopen.

Incasso- en administratiekosten in bulk kwijtschelden

Sinds kort is het ook mogelijk om incassokosten van je zaken en administratiekosten (mits van toepassing) in bulk kwijt te schelden. Heb je meer zaken die je snel wilt afronden, dan kun je daarvoor terecht bij de 'Bulkacties' op de 'Zaken' en 'Facturen' pagina's:

Volgende webinar 'Maak kennis met Payt'

Meer updates ontvangen of leren hoe je je Payt omgeving kunt optimaliseren? Maarten geeft in februari en maart 2024 weer twee webinars om kennis te maken met de instellingen van Payt. Op deze momenten wordt een webinar ingepland:

• 22 februari 2024 van 11:00 uur tot 11:30 uur
  • 21 maart 2024 van 11:00 uur tot 11:30 uur

Tip: Wil je je inschrijven voor een webinar? Kijk op payt.nl/webinars om je meteen in te schrijven. Ook volgende webinars worden op deze pagina aangekondigd.