Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe?

Lees hier hoe je een nieuwe gebruiker kunt uitnodigen om in Payt te werken

Bij Payt kun je kosteloos nieuwe gebruikers toevoegen. Zo kun je met meerdere debiteurenbeheerders werken binnen één systeem.

Een gebruiker toevoegen kan via de organisatie instellingen. Hiervoor klik je linksboven in beeld op het Payt logo en vervolgens rechtsboven op 'Instellingen organisatie'.

organisatie_instellingen

Hier is aan de linkerzijde een tab 'Gebruikers' beschikbaar. Een nieuwe gebruiker kan
toegevoegd worden door te klikken op 'Gebruiker toevoegen'.

Vervolgens kunnen de basisinformatie en de rechten van de gebruiker ingesteld worden.

Wanneer de gebruiker is toegevoegd, ontvangt deze een uitnodiging voor de applicatie. De gebruiker kan vervolgens zelf een wachtwoord instellen.

Nota bene: Het toevoegen van gebruikers kan alleen gedaan worden door iemand met volledige rechten op organisatieniveau.