2023-12 Payt Update: December

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. Ook in december hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd die we graag met je delen.

Laatst bijgewerkt: april 12, 2024

Abonneren op taken

Het is vanaf nu mogelijk om je te abonneren op voor jou relevante taken in Payt. Hiermee krijg je e-mail notificaties van nieuwe reacties op taken en wijzigingen aan de taak (bijvoorbeeld wanneer iemand anders aan de taak wordt toegewezen). Ga hiervoor naar de bewuste taak en kies voor 'Abonneren'.

Get it. Together: een kerstcadeau van Payt

Een cadeautje van ons, voor jou: het Get it. Together referral programma. Rechts bovenin Payt vind je een cadeau icoontje om naar het referral programma te gaan. Vanaf hier kun je anderen uitnodigen om een maand gratis met Payt te werken. Als bedankje krijg je van ons een dinerbon t.w.v. €50, korting op je volgende factuur, of kun je de kerstspirit doorzetten met een donatie aan Dokters van de Wereld.

get_it_together_button

Herinneringen pauzeren tijdens de vakantie

Ben je tijdens de feestdagen met vakantie? Je kunt de herinneringen van je administratie te pauzeren om voorkomen dat er herinneringen worden verzonden terwijl de boekhouding niet wordt bijgewerkt. Ga in je administratie instellingen naar je 'Factuurtraject' instellingen en kies bovenin voor 'Herinneringen gepauzeerd'.

Wanneer je terug bent van vakantie en de boekhouding weer is bijgewerkt, kun je je administratie weer op 'Actief' zetten.

We wensen je hele fijne feestdagen. Tot volgend jaar!