2024-02 Payt Update: Februari

Iedere dag zijn wij bezig met het doorvoeren van nieuwe functionaliteiten, het verbeteren van het gebruiksgemak en de performance van de applicatie. Ook in februari hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd die we graag met je delen.

Laatst bijgewerkt: mei 13, 2024

De Payt inbox

Deze maand hebben we onze Payt inbox gelanceerd. Alle binnenkomende berichten van je administratie(s) worden in deze inbox genoemd. Filter op (on)gelezen berichten en handel je berichten snel en efficiënt af. Heb je suggesties om de inbox nog beter te maken, of loop je ergens tegenaan? Laat het dan weten aan de servicedesk.

Schermafdruk van 2024-02-26 10-23-09

CO2 module

Je kunt nu een CO2 compensatie module toevoegen aan je administratie. Hiermee wordt je maandelijkse uitstoot van je debiteurenbeheer doorberekend en toegevoegd aan je factuur van Payt. Deze vergoeding wordt ingezet om bomen te planten door het Trees for All project.

administratie_instellingen_modules_CO2_compensatie