Welke gegevens moet ik aanpassen na mijn verhuizing?

Lees hier welke gegevens je in de instellingen van je administratie kunt aanpassen nadat je verhuisd bent.

Laatst bijgewerkt: mei 14, 2024

Het is belangrijk om je gegevens na een verhuizing zo snel mogelijk aan te passen. Deze gegevens worden naar je eigen debiteuren gecommuniceerd en daarnaast worden de facturen van Payt ook geadresseerd aan dit adres.

Welke gegevens kan ik zelf aanpassen?

Op het dashboard van je administratie kun je doorklikken naar de administratie instellingen via het tandwiel icoon rechtsboven.

tandwiel_administratie_instellingen_klein

Vervolgens kom je op de pagina 'Gegevens' terecht. Hier kun je je adres- en briefgegevens aanpassen.

Vergeet niet om onderaan de pagina op de knop 'Wijzigingen opslaan' te klikken.

Hoe koppel ik mijn nieuwe bankrekening?

In je administratie instellingen zie je in het tabblad 'Betalingen' de bankgegevens van deze administratie. Per administratie kan één bankrekening gekoppeld worden. Je kunt de bankrekening wijzigen op deze pagina, of klik door naar je organisatie instellingen om een nieuwe bankrekening toe te voegen.