Welke gegevens moet ik aanpassen na mijn verhuizing?

Lees hier welke gegevens je in de instellingen van je administratie kunt aanpassen nadat je verhuisd bent.

Het is belangrijk om je gegevens na verhuizing zo snel mogelijk aan te passen. Deze gegevens worden naar je eigen debiteuren gecommuniceerd en daarnaast worden de facturen van Payt ook geadresseerd aan dit adres.

Welke gegevens kan ik zelf aanpassen?

Op het dashboard van je administratie kun je doorklikken naar de administratie instellingen via het tandwiel icoon rechtsboven. Vervolgens kom je op de pagina 'Gegevens' terecht. Er zijn een aantal gegevens die je zelf kunt aanpassen. Dit betreft je adresgegevens en briefgegevens.

Vergeet niet om onderaan de pagina op de knop 'Wijzigingen opslaan' te klikken.

Welke gegevens moet Payt voor mij aanpassen?

Binnen het tabblad 'Betalingen', zie je de bankgegevens van de administratie. Deze bankgegevens zijn alleen door Payt aan te passen. Ook de BIC-gegevens kunnen alleen door Payt aangepast worden. Hiervoor kun je een medewerker van de servicedesk benaderen.